Kontakt oss
Man - Fre: 08.00 - 16.00  (+47 23 38 00 00)

Geberit

Geberit Group er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. De har utviklet dusjtoaletter siden 1978 og har god erfaring og kunnskap på området. Funksjonsutstyr er stolt distributør av deres dusjtoaletter på det norske hjelpemiddelmarkedet.

40 års erfaring

Geberit erkjente tidlig behovet for bedre hygiene og renslighet. Allerede i 1978 ble det første Geberit-toalettet med dusjfunksjon lansert. Mens europeerne reagerte nølende på nyskapningen dusjtoalett, ble den raskt å finne i annethvert hjem i Japan.

Gjennom de siste fire tiårene har Geberit konsekvent videreutviklet og perfeksjonert dusjtoalettet. Alltid med det mål for øye å kunne tilby kunden maksimal komfort, den beste teknologien, det beste designet og den høyeste kvaliteten. Med serien Geberit AquaClean har den nye standarden for hygiene også funnet veien til europeiske baderom. Og med den en helt ny følelse av friskhet og renhet.

Den skånsomme hygienen

Vann er en naturlig del av vår daglige kroppspleie. Det rengjør, er forfriskende og gir deg velvære. AquaClean dusjtoaletter gir deg opplevelsen av renhet og velvære med kun et knappetrykk. Oppdag følelsen av myk og naturlig rengjøring med vann i stedet for papir.

AquaClean toalettene er helautomatiske, og har mange ulike funksjoner og innstillinger som forenkler hverdagen. Toalettene kan enkelt tilpasses dine ønsker og behov, som også kan lagres for videre bruk.

Det handler om daglig bruk og om å gjøre det så enkelt som mulig å gå på toalettet. Om å lette arbeidet for pleieren og om å gjøre det bekvemt og verdig for brukeren. Et AquaClean dusjtoalett er et godt valg for dem som har behov for assistanse ved toalettbesøk. De smarte funksjonene gjør at man blir mer selvstendig og kan klare seg på egenhånd.

No items found.

AquaClean Mera Classic

AquaClean Mera Classic er Geberits nyeste dusjtoalett. Det er et topp moderne toalett, både når det kommer til teknologi og design.

Toalettet leveres i to modeller; til veggmontering med innebygget sisterne og til gulvmontering.

I tillegg til sin velprøvde WhirlSpray-dusjteknologi og kantfrie toalettskål med TurboFlush-skyllteknologi har toalettet flere nyttige funksjoner å by på.

Perfekt renhet

Dusjstrålen beveger seg litt frem og tilbake for å sikre god og grundig rengjøring. Posisjonen på dusjarmen og intensiteten på vannstrålen kan også justeres individuelt.

Skånsom og personlig hygiene

En separat damedusj muliggjør en myk og naturlig intimhygiene for damene. Samtidig er den ekstra hygienisk da den har en egen parkeringssone separatfra analdusjen.

Behagelig tørking

Den skånsomme luftstrømmen starter automatisk etter vaskingen. Tørkearmen følger dusjarmens posisjon, slik at man er sikret en god og effektiv tørking.

Ingen vond lukt

Et luktavsug eliminerer vond lukt før den sprer seg. Den starter automatisk når du setter deg på toalettet, og renser luften gjennom et filter.

Personlig velværeprogram

Fjernkontrollen gir intuitiv bruk. Alle operasjoner kan utføres med én hånd, og alle innstillinger kan lagres. Et knappetrykk er nok til å hente frem personlige innstillinger.

Senkningsautomatikk og enkel betjening

Både sete og lokk har innebygget dempemekanisme som gir langsom og myk lukking. Det er også utstyrt med QuickRelease-funksjon, slik at det er enkelt å ta av og på, for eksempel ved rengjøring.

Fullstendig brukerorientert

Toalettet har en sensor i setet som fungerer som en brukeridentifikasjon. Denne sensoren må være aktivert for at toalettets funksjoner skal kunne benyttes, og aktiveres ved at man setter seg ned på setet.

Whirlspray-dusjteknologi

Den patenterte Whirlspray-dusjteknologien gir mulighet for direkte og grundig vasking. Årsaken til dette er en pulserende dusjstråle forbedret med dynamisk lufting. Fordelene er imponerende: økt intensitet og behagelig dusjopplevelse med lavt vannforbruk.

Slik fungerer AquaClean Mera Classic

Slik betjener du ditt dusjtoalett

Det finnes flere muligheter for å betjene AquaClean dusjtoaletter. Klikk på pilene nedenfor og les mer om du ulike alternativene.

Fjernkontroll

Intuitiv betjening er stikkord for fjernkontrollen. Samtlige betjeninger kan utføres med én hånd. Displayet på baksiden gjør det mulig å tilpasse profilinnstillingene, og det varsler når det er behov for service. Fjernkontrollen medfølger toalettet som standard.

Veggmontert betjeningspanel

Betjeningspanelet kan plasseres fritt og kan skrus eller limes fast til veggen uten ledninger. De viktigste funksjonene på dusjtoalettet lar seg enkelt og intuitivt betjene.

Fordi det er batteridrevet, er det ikke nødvendig å ta spesielt hensyn til panelet under planlegging. Tilkoplingen til dusjtoalettet gjøres via Bluetooth. Betjeningspanelet har en glassoverflate som er enkel å rengjøre og er tilgjengelig i fargene svart og hvit. Panelet må bestilles som tilbehør til toalettet.

Berøringsfritt betjeningspanel

Betjeningspanel for berøringsfri aktivering av dusj- og tørkefunksjon på toalettet. Betjeningspanelet kan plasseres fritt og kan skrus eller limes fast til veggen uten ledninger. Fordi det er batteridrevet, er det ikke nødvendig å ta spesielt hensyn til panelet under planlegging. Tilkoplingen til dusjtoalettet gjøres via Bluetooth. Betjeningspanelet har en glassoverflate som er enkel å rengjøre. Tilgjengelig i hvit. Panelet må bestilles som tilbehør til toalettet.

App

Med Geberit AquaClean-appen er det enkelt og ukomplisert å betjene AquaClean Mera. Appen har flere innstillingsmuligheter i tillegg til fjernkontrollfunksjonen. Ved hjelp av appen kan du eksempelvis ta med deg dine personlige innstillinger når du reiser, og ta dem i bruk på andre AquaClean toaletter. Appen kan lastes ned gratis fra iTunes App Store og fra Google Play store.

Slik rengjør du dusjtoalettet ditt

Med utviklingen av AquaClean dusjtoaletter har ikke Geberit slått av på noen krav til hygiene og renslighet. Raffinert teknologi og smarte funksjoner bidrar til at dusjtoalettet vasker seg nesten helt på egen hånd.

Takket være integrert teknologi er det færre utilgjengelige områder, og man unngår skjulte steder der smuss kan samle seg. En spesiell overflatebehandling forhindrer at bakterier og mikroorganismer kan vokse.

Toalettskålen er kantfri, så det er ingen skjulte steder der skitten samles opp. I tillegg sørger den nye Turboflush-skylleteknologien for en effektiv nedskylling som rengjør hele toalettskålen.

Se også videoen nedenfor som viser hvordan du enkelt rengjør ditt dusjtoalett steg for steg.

Turboflush-skylleteknologi

Turboflush-skylleteknologien bidrar til en skylleytelse i verdensklasse. Denne teknologien er betydelig mer effektiv, støyer mindre og bruker mindre vann enn vanlig skyll. Videre betyr dette redusert behov for rengjøring og mindre bruk av hissige rengjøringsmidler.

Kantfri toalettskål

Åpen utforming av skyllekanten representerer også perfekt hygiene. Takket være den åpne vannføringen spyles hele den innvendige overflaten på porselenet, og siden den er uten skyllekant er det ingen skjulte steder der avleiringer kan bygges opp.

Enkel demontering av sete og lokk

QuickRelease-funksjonen gjør det enkelt å demontere både sete og lokk. Dette sikrer enkel adkomst for rengjøring, og betyr at festene også holdes fri for avleiringer.

Selvrensende dyser

Rengjøring av dusjarmen og dusjdysene skjer automatisk på Geberit AquaClean dusjtoaletter. De skylles med rent vann både før og etter bruk. Dusjarmen skylles både innvendig og utvendig.

Avkalking

Et spesialutviklet avkalkningsprogram rengjør alle vannbærende komponenter. Det vises en melding på fjernkontrollen eller betjeningspanelet dersom det er behov for avkalking.

Gjør hverdagen enklere

Gjør din hverdag enda enklere ved å kombinere ditt AquaClean dusjtoalett med en rekke tilbehør. Klikk på pilene nedenfor og les mer om utvalget av tilbehør.