Kontakt oss
Man - Fre: 08.00 - 16.00  (+47 23 38 00 00)

Barnehager

Høyderegulerbare stellebord utgjør den store forskjellen

Dårlige eller vanskelige arbeidsforhold bør ikke stå i veien for å gi barna den gode omsorgen de fortjener. Derfor har Pressalit utviklet en serie med stellebord som gjør det mulig å yte den beste omsorgen for barnet uten at man belaster ryggen med unødvendige løft.

Med et høyderegulerbart stellebord blir bleieskift nærmest som en lek for både barn og voksne. Med et lavtgående stellebord kan selv de minste barna krabbe opp på bordet før det kjøres opp til ønsket arbeidshøyde. Høyden kan reguleres individuelt og tilpasses hver enkelt. På den måten unngår man de tunge løftene som stellesituasjonen vanligvis er forbundet med.

Stellebordene er utviklet i et barnevennlig design. På de lavtgående modellene ser man ulike dyr på begge sider, som innbyr til lek og læring i forbindelse med stell og bleieskift.  

Sikkerhet for barna er viktig. Derfor er de lavtgående stellebordene utstyrt med en klemsikring som gjør at det ikke er fare for at noe/noen kan komme i klem under bordet. Dersom stellebordet møter motstand, vil det automatisk stoppe opp og returnere for å frigjøre plass. Annet sikkerhetsutstyr som endeplate og sengehest kan bestilles som tilbehør ved behov.

Fleksibiliteten i stellebordenes veloverveide design kommer til å gjøre arbeidsdagen enklere og arbeidsmiljøet bedre. Det er slutt på vond rygg og belastningsskader.

Stellebord med mange fordeler

Våre ergonomiske stellebordløsninger tar sikte på å ivareta den enkelte hver dag. Ikke bare betyr dette at stellebordene bidrar til et bedre arbeidsmiljø ved å forhindre tunge løft og dårlig holdning; det innebærer også god hygiene, høy sikkerhet og mye mer. Fordelene med våre stellebord er mange:

  • Bordplatene er fremstilt i formstøpt ABS-plast med avrundede kanter som gjør rengjøringen rask og effektiv. Det er også en integrert forhøyning i bakkant som minimerer tilsmussing av veggen slik at det er enkelt å opprettholde god hygiene.
  • Forhøyningen i bakkant forhindrer også klemskader og bidrar derfor til ekstra sikkerhet.
  • Stellebordene er utviklet i et barnevennlig design som gjør stellesituasjonen til en god opplevelse for både barn og voksne.
  • Stellebordene kan tilpasses etter ønske og behov. Det kan leveres med integrert vask og armatur med fast tut, uttrekkbar tut eller berøringsfri armatur.
  • Annet nyttig tilbehør som stellemadrasser og endeplate kan bestilles som tilbehør.

Vi hjelper deg gjerne med gode råd og veiledning om stellebordene, slik at vi sammen sikrer at deres behov dekkes.