Kontakt oss
Man - Fre: 08.00 - 16.00  (+47 23 38 00 00)

Funksjonsutstyr AS

Hvem er vi?

Funksjonsutstyr er spesialister på funksjonell og fleksibel innredning av baderom og kjøkken til eldre og funksjonshemmede.

Vi leverer et utvalg av produkter som gir fleksibilitet og støtte i hverdagen. Ved å tilpasse ditt baderom og kjøkken med fleksible produkter kan du få en enklere hverdag og bo hjemme lenger. Vi hjelper deg med nettopp dette. Lurer du på mer om hjelpemidler for privatpersoner? Da kan du lese om dette her:

Hjelpemidler til privatpersoner

Vårt produktsortiment egner seg også godt til bruk på ulike institusjoner som for eksempel syke- og aldershjem, omsorgsboliger og sykehus. Dette kan du lese mer om her:

Hjelpemidler til institusjoner

Historien vår

Funksjonsutstyrs reise startet allerede i 1987. Det hele begynte med at Vidar Andresen, vår nåværende daglige leder, startet sin egen rørleggerbedrift. Allerede den gang så Vidar et økende behov for hjelpemidler og igangsatte prosessen med å skaffe gode samarbeidspartnere på området. Vi ble i denne prosessen distributør for sveitsiske Geberit og deres dusjtoaletter, samt flere engelske leverandører.

Etterspørselen for hjelpemidler økte og i 1990 ble Funksjonsutstyr AS stiftet. Samtidig kom Frode Henriksveen inn i bildet og sammen har Vidar og Frode bygget opp Funksjonsutstyr.

I løpet av 90-tallet utviklet bedriften seg videre og i 1998 ble bedriften splittet i to: Funksjonsutstyr AS og Funksjonell VVS AS. Funksjonell VVS overtok rørleggerarbeidet mens Funksjonsutstyr ble en ren salgsbedrift. I 2005 ble det inngått en samarbeidsavtale med Pressalit og Funksjonsutstyr ble dermed distributør av deres care-sortiment på det norske markedet.

Funksjonsutstyr har fortsatt å vokse og er i dag en stabil bedrift med seks ansatte. Vi har et bredt produktsortiment av hjelpemidler til eldre og funksjonshemmede, med hovedfokus på baderomsløsninger.

En del av Addlife

I desember 2019 fikk Funksjonsutstyr en ny medeier i Addlife. 
Addlife er en stor aktør innenfor velferdsteknologi. De jobber med å anskaffe og utvikle lønnsomme, markedsledende nisjeselskaper og er i dag eier av flere bedrifter innenfor hjelpemiddelbransjen. Sammen jobber vi mot et felles mål: at flest mulig skal kunne bo lengre hjemme.

Addlife er en aktiv eier som tilfører Funksjonsutstyr ny kunnskap og muligheter for fremtiden.

Adresse:

Martin Linges vei 25
0692 Oslo

Telefon:

23 38 00 00

Åpningstider utstilling:

Man - Fre: 08.00 - 16.00
Lør - Søn: Stengt
No items found.

Ta gjerne kontakt med oss

Kontaktskjema
Takk! Din beskjed har blitt sendt!
Oops! Her skjedde det en feil.

Referanser